Під Києвом знайшли неповнолітню дівчинку, яку розшукували півроку.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Під Києвом знайшли 14-річну дівчинку, яку розшукували близько шести місяців. Як виявилося неповнолітня хотіла пожити одна, саме тому вона втекла з дому. У поліції зазначили, що за цей час з дівчинкою нічого не сталося.

Під Києвом знайшли 14-річну дівчинку


Дівчинка втекла з дому в липні 2019 року. Тоді в Дарницьке управління поліції звернулося подружжя із заявою про зникнення їх 14-річної дочки. По словах батьків, вона раніше вже йшла з дому, але через деякий час поверталася. Але на цей раз вона пішла з дому і залишила свій мобільний телефон.


Тоді слідчі занесли цей факт у Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою "без вісті зникла". Працівники ювенальної превенції почали пошуки дівчинки.

Тільки зараз вдалося встановити, що дівчинка проживає в одному з міст Київської області. Вона розповіла, що вирішила жити самостійно, тому поїхала від батьків. Правоохоронці повернули її в сім'ю. Зараз вирішується питання про притягнення подружжя до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків.

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонародженої дитини, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і безслідно зникла.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , під Дніпром 2-річного хлопчика знайшли біля річки. Він зник у селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент.