У селі Загальці Бородянського району чоловік побив пенсіонера та намагався викрасти його авто й ледь не влаштував пожежу.

Про це повідомила пресслужба поліції Киівскої області.

Зловмисником виявився 40-річний житель Бородянки, який відбував покарання за скоєння особливо тяжкого злочину – умисне вбивство.

"У селі Загальці, що на Бородянщині, невідомий чоловік біля амбулаторії напав на пенсіонера, щойно той сів за кермо власного автомобіля, виштовхнув з автівки та побив його. Однак, викрасти автомобіль злодій не зміг через причини, що не залежали від його волі",- повідомили в поліції.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Після того, як зловмисник не зміг завести автомобіль, він забарикадувався в салоні авто. Після почав там розпалювати папір. Щоб не допустити пожежі, місцеві мешканці кинулись на порятунок з відром води і викликали поліцію.

На місце події прибули працівники Бородянського відділення поліції. Завдячуючи оперативності поліцейських, вдалося зберегти від вогню автівку і затримати злодія на місці злочину.

За фактом незаконного заволодіння авто відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Наразі чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішується питання про оголошення підозри затриманому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом юні брати-шумахери влаштували покатушки на вкраденому авто - гальмували в дерево

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Тернополем юний шумахер влаштував покатушки на краденому тракторі - ніч, місяць і рев мотора

Також «Знай.uа» писав, що У Києві спіймали серійного викрадача автівок - "приробив колеса" двом десяткам крихіток