Під Києвом у Кагарлицькому районі двоє братів (13 і 10 років) викрали автомобіль, щоб покататися. Проїхавши сотню метрів, автомобіль виїхав на узбіччя, де зіткнувся з деревом.

Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

Так, на лінію "102" надійшло повідомлення від жителя села Оріхове про те, що невідомі незаконно викрали авто, яке він на кілька хвилин залишив біля двору. Чоловік повідомив також, що авто було відкрито, а ключі - у замку запалювання.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Незабаром поліцейські виявили пошкоджений автомобіль на узбіччі, недалеко від місця проживання заявника. Там поліцейські виявили і малолітніх викрадачів. Ними виявилися рідні брати у віці 10 і 13 років.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Один з них сів за кермо. Юному водієві не вдалося впорається з керуванням і скоїв зіткнення з деревом. Ніхто з хлопчаків не постраждав. Злякавшись, вони сховалися неподалік в кущах, де їх знайшли поліцейські",- повідомили в поліції.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 КК України. Встановлюються всі обставини даного злочину.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Тернополем юний шумахер влаштував покатушки на краденому тракторі-ніч – місяць і рев мотора

Як повідомляє портал «Знай.иа»У Франківську 16-річний Бунтар влаштував п'яні перегони з копами-все заради дівчини

Також «Знай.иа " писав, що У Києві спіймали серійного викрадача авто- "приробив колеса" двом десяткам маляток