Стало відомо, що в понеділок, 6 липня п'яний мийник викрав дорогий автомобіль і розбив його.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у Києві, на проспекті Відрадному, п'яний мийник вирішив вкрасти у одного з клієнтів автомобіль, який є не з дешевих.

Бухой мойщик угнал #Mercedes и разбил его в хлам Видео: https://youtu.be/mh0RYtKet9I Сегодня, на проспекте Отрадном,...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 6 juli 2020

Він вкрав авто марки Mercedes, у якій були державні номери АА1119РР. На великій швидкості, п'яний чоловік зачепив одне авто, після чого влетів у ще один автомобіль. Після цього вкрадений автомобіль почало нести на зупинку, яка була заповнена людьми, але, на щастя, стовп його зумів зупинити.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мабуть, чоловік збирався втекти, але, небайдужі люди затримали його, і викликали співробітників правоохоронних органів, і поки вони не приїхали – не відпускали його. Після цього, приїхав і сам господар автомобіля, який явно не чекав таке побачити.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запоріжжі на маршрутку з пасажирами впала металева труба. Перші подробиці про подію.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в неділю, 5 липня, в Дніпровському районі міста Запоріжжя. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Маршрутка під номером 75 рухалася по Дніпровському шосе, як раптом, на неї впала металева труба, яка тримає тролейбуси. В результаті, було розбите лобове скло, але, на щастя, все закінчилося благополучно, і жодна людина не постраждала.

Нагадаємо, що в ніч з неділі на понеділок, 10 лютого, в місті Бровари під Києвом сталося подвійне ДТП - порожню дорогу з невідомих причин не поділили дві Audi.

Як повідомляв портал "Знай.іа" у вівторок, 11 лютого, у Київській області сталося трагічне ДТП за участю вантажівки і легковика, є загиблі.

"Знай.іа" писав, що вівторок у Львові розпочався з аварії - Lexus влетів у припаркований автомобіль патрульної поліції.