У Києві судитимуть серійного автовикрадача, на рахунку якого 19 автівок.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Києва.

Київською місцевою прокуратурою № 8 завершено досудове розслідування та скеровано до Святошинського районного суду Києва обвинувальний акт відносно киянина, який обвинувачується у викраденні 19 автомобілів на території Святошинського району столиці.

Як встановило слідство, то с 2017 по 2020 роки обвинувачений викрав 18 автомобілів марки «DAEWOO» та 1 автомобіль марки «СHEVROLET» з метою подальшого продажу їх на автозапчастини.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вказаними діями зловмисник завдав потерпілим майнової шкоди на суму близько 1,4 млн гривень.

Обвинувачений вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів, останній раз у 2018 році Києво-Святошинським районним судом Київської області до умовного терміну.

Наразі чоловік перебуває під вартою. Всі обставини події встановлюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Тернополі орудує нахабний автоманьяк - викрав таксі за три секунди

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві "синій" чоловік вкрав авто посла ПАР та скоїв ДТП – порушника знайшов чотирилапий

Також «Знай.uа» писав, що Викрадачі люксового Bentley Continental GT протаранили вхідні двері автосалону