У серпні в Києві перекриють кілька вулиць у зв'язку зі зйомками нового фільму Netflix за участю Жан-Клод Ван Дама. Про це розповідає прес-служба КМДА.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в період з 10 по 26 серпня в Києві будуть проходити зйомки нового фільму компанії Netflix "The Last Mercenary", в якому візьме участь американський актор Жан-Клод Ван Дам. У зв'язку з цим, у столиці буде перекрито рух на деяких ділянках:

Зокрема, під перекриття потрапили: вулиця Січових Стрільців, Гоголівська, Костянтинівська, Електриків, Ярославська та територія під Південним мостом. В оголошенні прес-служба КМДА також вказала точну дату і час.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Відповідальність за підготовку та проведення зйомок взяв на себе організатор – товариство с обмеженною відповідальністю «ЕППЛ ТРІ ПРОДАКШНС». Організатор повинен забезпечити дотримання правил благоустрою, протиепідемічних вимог тощо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що поліція оточила місцевість навколо станції метро"Хрещатик".

Як повідомляв портал Знай.иа, у місті Боярка Київської області від попадання блискавки загорівся будинок.

Також Знай.иа писав, що у Києві загорівся автомобіль кросовер Tesla Model X, який належить Андрію Богдану.