У Голосіївському районі Києва, 11 серпня, спалахнула велика пожежа. Загорівся балкон у житловому багатоповерховому будинку на вулиці Полковника Потєхіна, 2. Після цього загорілася захаращена квартира.

Про це пише "Сегодня" посилаючись на ДСНС у Києві.

"Повідомлення про пожежу в будинку за адресою Полковника Потєхіна, 2, надійшло на пульт рятувальників о 13:40. На місце виїхали пожежні розрахунки. Будівля, де сталося загоряння, каскадна. Тому точно невідомо, де сталася пожежа - на 5 або 6 поверхах. Попередньо, площа загоряння склала 30 квадратних метрів. Вигоріла захаращена малосімейна квартира. Гасіння пожежі триває. У ньому задіяно 5 одиниць техніки та 25 рятувальників. Поки нам не надходила інформація про загиблих і постраждалих. Відомо, що з палаючої будівлі довелося евакуювати людей"– - розповіли в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Через деякий час на столичному Телеграм-каналі "Київ Зараз" з'явилася інформація, що в пожежі на Потєхіна загинула жінка 1940 року народження.

Також до лікарні госпіталізували чоловіка, який отруївся продуктами горіння.

"У 14-поверхівці загорілася квартира на 6-му поверсі. Вогонь швидко перекинувся на сусідні балкони.У квартирі в момент пожежі була жінка 1940 р.н. вона не вижила. До лікарні госпіталізували чоловіка, який отруївся продуктами горіння.Рятувальники зазначають, що в квартирі було багато речей, які легко запалюються. Через це пожежу не могли загасити майже дві години",-написали в Телеграм-каналі.

Щойно ліквідували пожежу, яка сталася на у квартирі на 6 поверсі, що на Потехіна, 2. Інформація про потерпілих встановлюється.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 11 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом вогонь з неба мало не залишив людей без даху над головою

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Києвом палає поле, вогонь підбирається до будинків: "влаштували собі Бейрут"

Також «Знай.иа " писав, що У Києві терорист із сірниками підпалив машину "по приколу" - сміятися буде за гратами