У Києві ескалатор протаранив ковшем дах легкового атвомобіля. Про це розповіли на сторінці "Київ Оперативний" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що під час ремонту асфальту по вулиці Ахматової водій ескалатора не помітив автомобіль Renault, який проїжджав повз і вдарив його ковшем по даху.

В результаті удару водій легкового автомобіля отримав травму голови. На місце події викликали швидку допомогу та поліцію.

публікація: Facebook

До повідомлення додали відео, яке зняв очевидець події. На ньому можна помітити легковий автомобіль марки Renault темно-сірого кольору, який постраждав від удару ескалатором.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За кадром автор відео описав те, що відбувається.

"Асфальт зняли, тільки що проходжу, проїжджає реношка, ковш опускається... я думаю ви бачите, по даху вдарило, у мужика там голову розбило, коротше весело тут у нас" - сказав автор відео.

Під час ремонту асфальту на Ахматової, тракторист не побачив автівку #Renault, яка проїздила повз, і зачепив її дах ковшем. Водій Renault отримав травму голову. Очікують на швидку та поліцію.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 10 augustus 2020

Користувачі сторінки не могли пройти повз даної події і висловили свою думку в коментарях під відео. Багато хто вирішив, що водій хотів проскочити по ділянці дороги, яка знаходиться на ремонті і розкритикували його за це.

"Дуже весело!", "Чудово! Дороги все гірше - психів все більше.", " ох***ли чи що, по дорогах їздити?!", "Якого дідька їздити по під ковші.", "Явно кудись поспішав, надіявся проскочить і не вийшло", "Черговий спішун." - написали підписники в коментарях.

коментарі до публікації Київ Оперативний: Facebook

Нагадаємо, що у Дніпрі лекговушка смерті забрала життя однорічного малюка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві маршрутник в гонитві за пасажирами протаранив тролейбус.

Також, "Знай.uа" писав, що в Ужгороді горе-водій влетів у ДТП і "припаркувався" у сміттєвому баку.