У Києві сьогодні були виявлені дві бомби. Одну вже знешкодили, повідомляють у столичній поліції.

Спочатку рано вранці, близько 6:00, на вулиці Великій Васильківській біля офісної будівлі був виявлений підозрілий мобільний телефон, обмотаний проводами. На місце знахідки були викликані правоохоронці та вибухотехніки, які оперативно знешкодили бомбу.

Пізніше, близько 12:00 на вулиці Кирпи знайшли другий підозрілий предмет. Територію від вулиці Липківського до Повітрофлотського проспекту оточили поліцейські, на місці знахідки працюють вибухотехніки.

Наразі правоохоронці з'ясовують особи людей, можливо причетних до розміщення саморобних вибухових пристроїв на столичних вулицях.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

"Ось так просто підійшли і фотку зробили?", "Хлопці, я один з найпотужніших експертів по бомбах. Можу сказати, що тут не все так однозначно", - не вірять у правдивість повідомлень про вибухові пристрої в столиці українці. На думку деяких коментаторів, зазначені події можуть виявитися черговою "постановкою" від поліції.

Нагадавши, у Києві чоловік голяка відправився в гості до Зеленського- " терорист без бомби, але з яйцями".

Як повідомляв Знай.uа, під Львовом знайшли 90-річну пенсіонерку-розгублена, не пам'ятає навіть свого імені.

Знай.uа писав, Київ паралізувало через невідомий предмет біля метро-копи підозрюють вибухівку.