У Києві зібралася акція протесту проти впровадження мережі 5G. Про це розповіли на сторінці "dtp.kiev.ua" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що сьогодні, 4 серпня, кияни вийшли на акцію протесту, метою якої є зупинка запуску вишки 5G в Україні.

Читайте Знай в Google News!

"У Києві мітингувальники з мітлою виступили проти введення 5G" - сказано в повідомленні.

До публікації додали фото, на якому можна побачити протестуючих з плакатами, на яких видно заклики не підключати 5G в Україні.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мітинг проти 5G в Києві, фото: Facebook dtp.kiev.ua

Користувачі сторінки не могли протий повз такої новини і висловили свою думку в коментарях. Більшість вважають дану акцію недоцільною і запропонували учасникам протесту надіти шапочки з фольги і відмовитися від використання сучасної техніки.

"Скажіть божевільним, що для впровадження 5g потрібні некволі грошові вкладення і підтримка держави. В Україні такого бути не може.", "Ну, раз хлопці настільки впевнені, значить треба відібрати у них смартфони, телевізори, мікрохвильовки, комп'ютери, і нехай живуть без випромінювання, заборонити користуватися онлайн записом в будь-яку структуру і т.д, а також досягненнями медицини, тільки тим що було винайдено до 1980 року ", "Ну якщо таргани зникли від 3G. То від 5G щось станеться грандіозне ... ", "і земля пласка, і космосу немає) і ми взагалі всі вигадані", "Чекаємо мітинг, проти роутера і лід дисплея", "Де ?? Де, я вас питаю, шапочки з фольги ???" - написали користувачі в коментарях.

Коментарі до публікації dtp.kiev.ua:Facebook

Коментарі до публікації dtp.kiev.ua:Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що франківські медики виграли "війну" за директора дитячої лікарні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Львові повстали Зубожілі медики психлікарні.

Також, "Знай.ua" писав, що в Києві Нацкорпус змусив плакати журналістів.