Стало відомо про те, що в столиці був помічений лось посеред вулиці. Він бігав і кидався на машини. Будьте уважні.

Таким чином, повідомляється, що на вулицях столиці місцеві помітили рідкісну тварину. Сталося це у вівторок, четвертого серпня.

Внимание, нецензурная брань! Водители! Только что на Сапёрно-Слободской был замечен лось - бегает по дороге. Будьте внимательны

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 4 augustus 2020

За столиці, на вулиці Салерно-Слобідської очевидці помітили лося. Відео з твариною, яка раптом опинилося в столиці, потрапило в мережу, і було опубліковано в співтоваристві Київ Оперативний.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

По Києву бродить лось, фото, вільне джерело

Судячи з цього ролику, лось був сильно наляканий, і почав кидатися прямо під колеса машин оточуючих.

"Увага, нецензурна лайка! Водії! Тільки що на Саперно-Слобідській був помічений лось - бігає по дорозі. Будьте уважні", - сказано в повідомленні.

Чоловік на ролику говорить, Чіто є ймовірність того, що тварина просто заблукало, і в шоці з того, як лось зміг прийти в межі міста.

Останнім часом жителі стали все частіше спостерігати, як тварини з лісу виходять на дороги, щоб знайти собі трохи їжі.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про схожий випадок. У Львові посеред вулиці бігав лось. Очевидці зняли все, що відбувається на відео.

Таким чином, повідомляється, що відео в соціальній мережі Facebook з'явилося на сторінці Наталії Галицької. На ролику видно, як посеред міста, біля магазинів біжить лось. Звідки він там узявся - невідомо.

Нагадаємо, Труханів може ввести в Одесі сухий закон, карантинити доведеться "по-тверезому".

Як повідомляв портал "Знай.іа", Труханів ввів в Одесі "сухий" закон через карантин, справа в море.

Також Знай.іа" писав, що "Україна йде на роботу" - озвучений план щодо зняття карантину, інфографіка.