У Голосіївському районі Києва помітили тварину, яка спокійнісінько розгулювала людним районом — дикого лося.

Про це повідомила киянка Ольга Мартинова на сторінці "Сусіди. Голосіїв" у Facebook та поділилася кадрами, зробленими на камеру телефона.

Відомо, що лося бачили біля приватного сектору на спуску з проспекту Науки.

Прогулянка лося у Києві, фото: facebook

"Сьогодні вранці на проспекті Науки бачила здоровенного живого лося! Спочатку подумала, хто так рано в такому місці коня вигулює, а коли пригляділася, отримала справжній шок. Стояв біля дорожного знаку біля приватного сектору. Як він туди потрапив", - пише очевидиця пригоди.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот із мережі facebook

Пізніше тварину спробували відшукати, але безуспішно - очевидно, лось, насолодившись нетривалим спілкуванням з людьми, подався у рідні лісові нетрі.

Нагадуємо, що двох лисенят виявили на одному з підприємств під Харковом, але зловити себе не дали.

Раніше “Знай.ua” писав про те, що з харківського Фельдман-екопарку втекла зебра, яку шукають усім Харковом, але не знайшли і досі, проте не втрачають надії.

Також повідомлялося, що запорожці на свій подив помітили на вулиці міста лисицю, яка кудись бігла за своїм, лисячим справах. Кадри незвичайної прогулянки опублікував паблік its_zp.