Стало відомо про те, що на Оболоні з'явилася парковка для «любителів штрафів». Хто перший?

Таким чином, повідомляється, що такий перформанс у вигляді нових паркувальних місць з'явився також і на Хрещатику. Тому, українським водія варто більш ретельно вибирати місце для паркування, щоб не потрапити в таку пастку.

У Києві з'явилися місця для героїв паркування, фото: Київ Зараз

Варто відзначити, що такі позначки для паркування поставили в неправильних місцях, щоб водії задумалися про те, чи правильно вони ставлять машину. Якщо хтось попадеться на цей прийом – заплатить штраф.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, на сайті Київської міської ради зареєстрована петиція з ініціативою ввести заборону на евакуацію автомобілів за неправильну парковку.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Автор петиції вважає, що влада повинна створити паркувальні місця і встановити справедливу плату за них, і тільки після цього - евакуйовувати машини, які стоять у недозволеному для цього місці або заважають проїзду транспорту.

"У цивілізованому світі за неправильну або неоплачену парковку співробітник поліції може виписати штраф і залишити його під лобовим склом. Неоплачений вчасно штраф пеня і після позбавлення прав. Сплачений вчасно - знижка. Крім того, процедура повернення забору авто займає цілий день, так як не організований процес, і кількість громадян, у яких евакуатор забрав машину, набагато більше, ніж людей в центрі з оформлення документів.

Раніше портал «Знай.іа» писав про те, що Кияни пропонують перетворити Жилянську в квітучий сад - приберіть висотки

Також портал «Знай.іа» писав, що Київські комунальники поставили Кличка "на лічильник": "Поверніть гроші"

Також портал «Знай.іа» писав, що Кияни просять відкрити двері тролейбусів, їхати потрібно всім