Мер Києва Віталій Кличко передав на будівництво невеликої ділянки дороги в Києві 1,8 мільярда гривень. Гроші надійшли на рахунки фірми "Еко-Буд-Трейд", яка нібито знаходиться у володінні Дениса Комарницького. Цей персонаж за деякими даними є "смотрящим" у столиці. Передбачається, що на ці гроші було збудовано ділянку окружної дороги в Києві менше 2 кілометрів. Про це пише Антикор з посиланням на сюжет журналіста Євгена Куксіна.

Журналіст стверджує, що майже 2 мільярди гривень були взяті з бюджету, а значить, з кишень платників податків. На ці гроші було збудовано ділянку від вул. Богатирської до вул. Маршала Рокосовського. Куксін стверджує, що роботи тут ведуться з 2001 року, але більш активна фаза почалася в 2014 році. Тоді з бюджету було виділено 400 мільйонів. Незважаючи на обіцянки Віталія Кличка ділянка дороги не був добудований навіть у 2017 і 2018 роках.

У відеоролику Куксін Євген стверджує, що гроші були переведені на рахунки "Еко-Буд-Трейд", але фактично роботи проводить фірма "Адамант". Далі Куксін стверджує, що Корманицкий був депутатом Київради ще при Черновецькому і про нього повинні були забути, як тільки "Льоня-Космос" полетів до Ізраїлю, але навіть після цього Комарницький та його компанії стали головним фільтром грошей з бюджету Києва.

"Київська влада без проведення тендерів віддала "Еко-Буд-Трейд" 359 млн грн зазначеної окружної дороги і понад 440 млн грн на будівництво Подільсько-Воскресенського мосту", - заявив журналіст.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

За відомостями журналіста в КМДА в минулому році підписали розпорядження про підвищення вартості будівництва дороги до 11 25 000 000 гривень. Цей документ підписав заступник голови КМДА Петро Пантелєєв. У справі будівництва в суді розглядається позов, в якому йдеться про 800 мільйонів гривень, які були присвоєні.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що Віталій Кличко прийшов на засідання міськради з травмою ноги.

Знай писав, що у Києві розпочався ремонт Пейзажній алеї.

Нещодавно Знай передавав, що кличко в рейтингу в мери Києва не на кращих позиціях.