Мер Києва Віталій Кличко гучно відсвяткував своє 49-річчя під супровід живої музики і гуркіт салюту.

Про це повідомляє інформаційний портал Аspi.com.

Так, у неділю 19 липня градоначальник столиці Віталій Кличко відзначив свій 49-й день народження. Святкування відбулося в одному із закладів під Києвом.

Віталій Кличко з сином, фото: facebook.com/Vitaliy.Klychko
Віталій Кличко з сином, фото: facebook.com/Vitaliy.Klychko


Зазначимо, що святкування Дня народження Кличка проходило просто неба і супроводжувалося живою музикою. На Дні народженні була присутня група "Не говори мамі". Вони й забезпечували винуватцю та гостям свята гарний настрій.

Солістка музичного колективу Маришка Грін розмістила в мережі відео, на якому був зображений салют тривалістю близько хвилини. При цьому салют був приведений дію під звуки хіта "Hells Bells" культової групи AC/DC.


Раніше Віталій Кличко у на своїй сторінці у фейсбук написав що його 20-річний син Єгор заявив, що готовий балотуватися в мери столиці. Кличко благословив свого спадкоємця на дану діяльність. Щоправда, пізніше з'ясувалося, що це був жарт.

"Старший син Єгор зробив мені подарунок на День народження. Сказавши, що йде в мери Києва! Благословивши його, звичайно", - написав Кличко опублікувавши зворушливе фото з сином.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Старший син Єгор зробив мені подарунок на День народження. Сказав, що йде в мери Києва! Благословив його, звичайно :)))

Geplaatst door Віталій Кличко op Zondag 19 juli 2020

До слова, раніше мер міста Віталій Кличко переплутав слова на черговому брифінгу, який пов'язаний з коронавірусом в Києві.

Замість того, щоб сказати слово «після» українською, він сказав: "піс*ка". Мабуть, мер Києва одразу зрозумів свою помилку, і почав хвилюватися, так як потім він не зміг вимовити слово «сенсаційних». В цей час, сурдоперекладач не подавала виду, і просто посміхалася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як українці відреагували на висунення Ірини Верещук в мери Києва.

Як повідомляв Знай. ua, Кличко проколовся на "втомленому" Шулявському мосту.

Також Знай. ua писав, що день народження у Кличка - чарівна підбірка для мемів, "піс*ка", чарівні пендель, "тольтаризм" і сенсація.