Комунальники в Києві з усіх сил намагаються зробити місто чистішим і краще, але іноді їх діяльність трохи смішить. Так, в Києві напередодні пройшов сильний дощ, після чого комунальники виїхали на вулиці, щоб поливати дороги.

Відповідне відео з'явилося в Instagram на сторінці «ДТП Київ».

Як відомо, доручення керівництва не обговорюються, але іноді вони не співпадають зі здоровим глуздом. Так, у Києві комунальники поливали дороги після дощу.

Скріншоти


«Сказали поливати дорогу, значить, будемо поливати і ніякий дощ нас не зупинить», — йдеться у підписі до відео.

На відео видно, як комунальники на спеціальному автомобілі поливають і без того мокрі вулиці. У місті пройшов сильний дощ і на дорогах суцільні величезні калюжі. Але це не завадило столичним комунальним службам виконати доручення керівництва.

Нагадаємо, що київські комунальники вимагають Кличко відшкодувати збиток за карантин.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , дружок Гройсмана попросився до Кличка перед виборами.

Також Знай.ua писав, що мер Києва Віталій Кличко продовжує закривати очі на багатомільйонне розкрадання піску Тищенко і Комарницьким.