В Києві відбулася страшна ДТП, водій на швидкості збив пішохода, після чого втік.

Про це повідомляє ДТП.ua.

Так, стало відомо, що у Києві автомобіль на швидкості насмерть збив пішохода, який ходив по проїзній частині на Бориспільської трасі. Відомо, що ця аварія сталася в нічний час.

Фото: ДТП.иа


Водій рухався на високій швидкості по шосе. В цей момент дорогу переходив чоловік, водій не встиг зреагувати і збив його. В результаті зіткнення чоловіка відкинуло на 50 метрів. Прибулі на місце НП медики лише констатували смерть, від безліч травм пішохід помер на місці події.

«Від сильного удару тіло нещасного відкинуло метрів на 50, злетів одяг, смерть настала миттєво», — сказано в повідомленні.

Також відомо, що автомобіль поїхав з місця ДТП. Зараз поліція займається його розшуком. Всі деталі та обставини події встановлюються.

Нагадаємо, що у Києві молодий чоловік отримав небезпечну травму голови з-за падіння облицювальної плитки зі стіни будинку.

Як повідомляв портал Знай.ua , у Києві вночі невідомі особи обстріляли з вогнепальної зброї перехожих.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Також Знай.ua писав, що у Києві був затриманий грабіжник, який застряг у вікні одного з автомобілів.