Під Броварами, неподалік від села Семиполки, сталося масштабне ДТП за участю легкового автомобіля, вантажівки та рейсового автобусу. Про подробиці події розповідає Facebook-спільнота "Київ Оперативний".

Повідомляється, що в неділю, 26 липня, близько 04:10 ранку сталося масштабне ДТП під Броварами, неподалік села Семиполки. Легковий автомобіль Volkswagen вилетів на зустрічну смугу руху, зачепивши переднє ліве колеса вантажівки MAN. Від пошкоджень фуру винесло на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з рейсовим автобусом.

Під Броварами сталося смертельне ДТП / фото: Патрульна поліція Київської області

Завдяки спритності водія автобуса, зіткнення "лоб у лоб" вдалося уникнути, однак з-за удару в бокову частину автомобіля, його відкинуло в кювет і перевернуло набік. За попередніми даними, в автобусі знаходилися люди, яких везли з моря в Чернігів.

По масштабному ДТП під Броварами поблизу села Семиполки Вдалося дістати відео моменту ДТП + відео з місця Сьогодні, близько 05:00, сталася дуже масштабна аварія на трасі «Київ-Чернігів». Водій #Volkswagen вилетів на зустрічну смугу, де зіштовхнувся із вантажівкою #MAN. Від зіткнення MAN також відкинуло на зустрічну смугу, де їхав автобус, який внаслідок потужного удару опинився на боку. За нашою інформацією, автобус віз людей з моря у Чернігів. З автобуса госпіталізовано щонайменше 5 осіб, серед яких є і діти. На жаль, водій Volkswagen помер на місці. Деталі встановлюють правоохоронці.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 25 juli 2020

З автобуса було госпіталізовано щонайменше 5 осіб, серед яких були діти. Водій легкового автомобіля загинув на місці пригоди від отриманих травм. Його намагалися реанімувати медики, проте марно. На місці працювало 6 бригад швидкої допомоги.

Першими госпіталізували мати з дитиною – жінка отримала черепно-мозкову травму, а дитині потрапили осколки скла в очі. Більшості постраждалих медики надавали допомогу на місці події.

Нагадаємо, що у Києві молодий чоловік отримав небезпечну травму голови з-за падіння облицювальної плитки зі стіни будинку.

Як повідомляв портал Знай.иа у Києві вночі невідомі особи обстріляли з вогнепальної зброї перехожих.

Також Знай.иа писав, що у Києві був затриманий грабіжник, який застряг у вікні одного з автомобілів.