На сайті Київської міської ради зареєстрована петиція з ініціативою ввести заборону на евакуацію автомобілів за неправильну парковку.

Автор петиції вважає, що влада повинна створити паркувальні місця і встановити справедливу плату за них, і тільки після цього - евакуйовувати машини, які стоять у недозволеному для цього місці або заважають проїзду транспорту.

"У цивілізованому світі за неправильну або неоплачену парковку співробітник поліції може виписати штраф і залишити його під лобовим склом. Неоплачений вчасно штраф пеня і після позбавлення прав. Сплачений вчасно - знижка. Крім того, процедура повернення забору авто займає цілий день, так як не організований процес, і кількість громадян, у яких евакуатор забрав машину, набагато більше, ніж людей в центрі з оформлення документів. Про здоров'я власників авто взагалі ніхто не подумав. Якщо у вас проблеми з серцем, і ви виявили, що ваше авто зникло, у вас просто може не бути шансу почати його шукати", - йдеться в тексті петиції.

Щоб петиція була розглянута Київрадою, вона повинна набрати 10 000 голосів за 90 днів.

Нагадаємо, що кияни вимагають припинити встановлювати по місту кіоски.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Таким чином, повідомляється, що до мерії звернулися громадяни, які вимагають заборонити розміщення Мафів, а також інших тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення.

Відповідна петиція була зареєстровано на сайті Київської міської ради.

Раніше портал «Знай.іа» писав про те, що Кияни пропонують перетворити Жилянську в квітучий сад - приберіть висотки

Також портал «Знай.іа» писав, що Київські комунальники поставили Кличка "на лічильник": "Поверніть гроші"

Також портал «Знай.іа» писав, що Кияни просять відкрити двері тролейбусів, їхати потрібно всім

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw