У Києві на Осокорках прогримів вибух у будинку українського активіста і керівників "Центру протидії корупції" Віталія Шабуніна. Про це розповів сам активіст на своїй сторінці в Facebook.

Так, за словами Віталія, вночі, 23 липня, в його приватному будинку стався вибух, який спричинив пожежу. На щастя, на момент події його дружини і дітей, а також і його самого, не було вдома. Однак, на момент вибуху в будинку спали батьки. Вони прокинулися від гучного бавовни і встигли благополучно вибратися з палаючого будинку. У цьому їм допомогла сусідка, яка стала свідком події.

У Києві підірвали будинок Віталія Шабуніна / фото: Vitaliy Shabunin в Facebook

За попередньою інформацією, вибуховий пристрій знаходився під вхідними дверима. Він здетонував і спричинило займання будинку. Однак на даний момент точні причини події ще з'ясовуються. На місці події працюють співробітники ДСНС і поліція.

Активіст впевнений, що подія не стала випадковістю. Він зазначає, що буквально пару тижнів тому в будинку були перевірені як газові лічильники, так і всілякі комунікації, які мають відношення до постачання по трубах блакитного палива. Отже, винуватцем події був не газ.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook
У Києві підірвали будинок Віталія Шабуніна / фото: Vitaliy Shabunin в Facebook

Шабунін зазначає, що подія в черговий раз підтверджує той факт, що сучасна влада не здатна захистити громадських діячів. Але незважаючи на це, все ж він, як істинний християнин, благословляє як замовників, так і виконавців, причому перші і зовсім мотивують його працювати ще більше, продовжуючи "копати".

Нагадаємо, що у Києві повідомляють про замінування автомобіля марки Audi.

Як повідомляв портал Знай.иа у Полтаві чоловік взяв у заручники поліцейського.

Також Знай.иа писав, що у Києві через підозрілого пакету перекрили рух транспорту.