Молода киянка стала жертвою ґвалтівника, який спочатку втерся до нього в довіру, а потім напав та жорстоко познущався.

Але маніяк недовго гуляв на волі - його схопили і ув'язнили гарячими слідами злочину.

Подробиці повідомляє пресс-служба поліції Києва.

В поліцію звернулася 37-річна громадянка, яка розповіла, що в Гідропарку познайомилася з чоловіком. Вони разом приємно провели час, молодий чоловік вселяв довіру, і після запропонував дівчині провести її додому. По дорозі, біля недобудованого будинку в парку на вулиці Верховинній у Святошинському районі, він застосував силу і зґвалтував її.

"Провівши першочергові слідчі дії, ми затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий уродженець Хмельницької області, 1990 року народження, який в скоєному зізнався", - інформують в поліції.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України, чоловікові повідомлено про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. У слідстві рішення суду йому загрожує до п'яти років за ґратами.

Раніше ми писали, що у Києві 2-річна дівчинка вирушила алкоголем, поки її батьки випивали з сусідами. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Київській області.

Повідомляється, що у вівторок, 22 липня, на вулиці Нижньоюрківська Подільського району столиці 2-річна дівчинка отруїлася алкогольними напоями. На місце події прибули медики, які терміново госпіталізували дитину з гострим алкогольним отруєнням. За адресою також прибули співробітники сектору ювенальної поліції.

Нагадаємо, що в Києві виявили мертвим відомого волонтера.

Як повідомляв портал Знай.uа у Києві відновлюється робота шести муніципальних санаторних закладів для дітей.

Також Знай.uа писав, що у Києві затримали правоохоронця, який заробляв на "нічних метеликів".