У Києві 2-річна дівчинка вирушила алкоголем, поки її батьки випивали з сусідами. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Київській області.

Повідомляється, що у вівторок, 22 липня, на вулиці Нижньоюрківська Подільського району столиці 2-річна дівчинка отруїлася алкогольними напоями. На місце події прибули медики, які терміново госпіталізували дитину з гострим алкогольним отруєнням. За адресою також прибули співробітники сектору ювенальної поліції.

Як розповів інспектор Ювенальної поліції Подільського управління поліції Євген Пастухів, правоохоронці провели бесіду з сусідами та оглянули приміщення, в якому перебувала потерпіла дівчинка.

"Ми встановили, що жінка разом з сусідами на кухні гуртожитку вживала спиртні напої. Її малолітня дочка була поруч і випила алкоголь. Коли дитині стало погано, сусіди викликали лікарів. Ми відвідали лікарню і дізналися, що після отримання першої медичної допомоги дівчинці стало краще і наразі її здоров'ю нічого не загрожує", - розповів він.

У Києві 2-річна дівчинка отруїлася алкоголем / фото: ГУНП в Київській області

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Всі відомості про подію були занесені в Журнал єдиного обліку заяв і повідомлень Подільського управління поліції. На матір дитини був складений протокол відповідно до ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України з адміністративних порушень. Стаття передбачає накладення штрафу в розмірі від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів громадян.

Крім цього, інформація про інцидент спрямована в службу у справах дітей Подільської районної державної адміністрації для організації подальшої взаємодії та проведення профілактичної роботи з правонарушительницей.

Нагадаємо, що в Києві виявили мертвим відомого волонтера.

Як повідомляв портал Знай.иа у Києві відновлюється робота шести муніципальних санаторних закладів для дітей.

Також Знай.иа писав, що у Києві затримали правоохоронця, який заробляв на "нічних метеликів".