У Києві на Великій Васильківській, вчора, 18 липня правоохоронці спіймали банду циган. Переважно, затриманими були дівчата.

Відео-"інтерв'ю" виставили в групі "Київ Оперативний" в соціальній мережі Фейсбук.

Дівчата навіть не заперечують, що вони крадуть у киян і гостей столиці. Адже для них це робота.

"Сьогодні, на вулиці Великій Васильківській були затримані ті, кого все одно не посадять. Кажуть, що прогулювалися по центру міста щоб красти, вони цього не заперечують",- написано в повідомленні.

Так само з панянками був і хлопець, який стверджував,що він не краде і взагалі просто гуляв, поки решта "працювала".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

#всеодноїхнесадять Сьогодні, на вулиці Великій Васильківській були затримані ті, кого всеодно не посадять. Кажуть, що прогулювались по центру міста щоб красти, вони цього не заперечують.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 18 juli 2020

Кияни почали активно обговорювати побачене на відео:

" Блін, злодійки, але які є красиві дівчата", " Дали волю шахраям і злодіям. Політика розвалу держави", " Чого у них зуби на місці і ліхтарики не світяться?", "Так це ж дружини міністра, хто ж їх посадить?", "Скільки там цих Лакатошей?", "Взяли інтерв'ю і відпустили?Ми вже їх знаємо в обличчя. Будемо скоро вітатися", " У цих, з дозволу сказати, людей, немає ні найменших принципів і понять про мораль, совість і т. д.", " Їх кришує поліція вони крадуть і діляться з ними", " насправді ми ж всі розуміємо, що питання не до циган, а до поліції?"

Нагадаємо, у Києві під час чергової крадіжки муніципальна варта затримала трьох дівчат ромської національності. При цьому дівчата не заперечували свою провину, але заявляли, що якщо не будуть красти, то їм нічого буде їсти. Саме із-за цього вони змушений красти різні речі.

Також вони заявили, що їм потрібно якось годувати дітей. За словами однієї з них їй шістнадцять років і в неї вже є двоє дітей. Дівчата стверджували, що вони тут працюють, але ніяк не могли назвати свою професію, і тільки в кінці одна з них сказала, що вони злодії.

Особи, зображені на відео, затримані Муніципальна Варта Києва під час спроби чергової крадіжки. Ви тільки послухайте, що вони кажуть... Основні тези: «Работать = красти» «Якщо не красти - не буде що їсти» «У 16 років дві дитини» І тд.... #всеодноїхнесадять

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 14 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві банду злодійок ромської національності спіймали на гарячому, копи розводять руками - "Не маємо права"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві нахабні злодійки ромської національності поцупили у жінки паспорт: іржуть на камеру

Також «Знай.ua» писав, що Столичні вуличні грабіжники змінили тактику - "Приходять "Рембо" і відбивають своїх"