У Києві помітили молоду дівчину, яка вигулювала собаку з оголеними грудьми. Про це розповіли у групі "h__kyiv" в соцмережі Instagram.

Повідомляється, що смілива дівчина вирішила вигуляти свого вихованця на одній з центральних вулиць столиці.

З одягу на дівчині можна було помітити чорну спідницю нижче колін, чорні туфлі на підборах, білі рукавички до ліктів, білий головний убір і прозору маску на обличчі. Примітно, що на верхній частині тіла дівчини зовсім не було одягу і кожен міг розгледіти, чим її нагородила природа.

Проте вона зовсім не соромилася свого тіла і не намагалася навіть прикритися. Навпроти — дівчина йшла по вулиці з гордо піднятою головою.

Образ дівчини відмінно доповнила маленька біла собачка, яка покірно йшла поруч на повідку.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Напівгола дівчина гуляє з собакою по Києву, фото, скріншот: Instagram h_kyiv

Підписники сторінки не могли пройти повз такої новини і залишили свою думку в коментарях. Багато оцінили сміливість і зовнішність дівчини, але знайшлися й ті, хто з гумором сприйняв цю ситуацію.

"як же красиво виглядає", "Дід фулл просить", "Шкода що там особливо нема на що дивитися:(", "на якій Вулиці вона стоїть ?", "Куди вона дивиться", "Який класний годинник" – написали підписникии в коментарях.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram h_kyiv

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram h_kyiv

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram h_kyiv

Нагадаємо, що досить курйозний і унікальний випадок стався з міністром оборони Молдови. Так, Олександр Пынзарь просто на військових навчаннях отримав ляща, а точніше піймав рибу, яка сама стрибнула у відкритий люк БТР

Як повідомляв портал "Знай.uа" неподалік від Києва, в селі Гатне, перехожі помітили чоловіка, який розмовляв по пляшці горілки. Цей курйоз відразу ж потрапив на камеру. На кадрах можна побачити, як чоловік середнього віку стоїть посеред вулиці, тримаючи біля вуха пляшку горілки. Очевидно, він думав, що розмовляв по телефону. Коли чоловік помітив камеру, операторам довелося заховати телефон. Однак після вони розповіли, що чоловік пізніше пішов спати в обнімку з цієї ж пляшкою.

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові посеред вулиці бігав лось. Очевидці зняли все, що відбувається на відео. На ролику видно, як тварина біжить, біля магазинів посеред міста. Звідки він там з'явився – невідомо.