Як повідомляє телеграм-канал "Ху*вий Київ", В Голосіївському парку був виявлений предмет інтимного призначення, який викинула невідома мешканка столиці.

Громадськість з гумором поставилися до подібної знахідки - "Зайчика кинула господиня". Так прокоментували подію люди, що виявили незвичайне сміття біля контейнеру.

Відзначимо, що в парку гуляє безліч дітей і невідомо, як батьки зможуть пояснити допитливим чадам дану пригоду.

Нагадаємо, що раніше черговим приводом для масових збурень став один з останніх постів на офіційній сторінці столичного голови "Кличка – мер". За словами жителів мегаполісу, в той час, як мер Києва Віталій Кличко хвалиться капітальним ремонтом парку "Радунка" в Дніпровському районі, в столиці забрудненими залишається ряд озер, а чимало скверів – без світла і відремонтованих доріжок.

Також, У Києві одне з місцевих озер забруднено небезпечними речовинами.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Київської служби порятунку.

Так, стало відомо, що в Києві озеро Лугове, що входить в систему озер Опечень, знову залили мазутом. Місцеві жителі побачили, що озеро забруднено та повідомили про це співробітникам КАРС.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомлялося раніше, у період з 15 липня по 1 вересня 2020 року на Київщині буде тривати заборона на вилов раків.

Про це повідомляє Яготинская районна адміністрація.

Згідно біологічного обґрунтування Інституту рибного господарства НААН України, основним зовнішнім чинником, який визначає строки проходження усіх етапів життєвого циклу річкових раків є температура води.

Нагадаємо, що стало відомо про чергове рішення мера Києва Віталія Кличка стосовно зарплати чиновникам. Піднімає зарплати просто так, незважаючи на ситуацію довкола.

Як повідомляв Знай.uа, виживають на гроші українці отримають допомогу, а їх діти - захист.

Знай.uа писав, українці отримають довгоочікуване підвищення зарплат і пенсій – Лазебна назвала терміни.