Як повідомляє любительська спортивна команда Ешелон, 16 липня 2020 року, стався інцедент за участю велосипедистів та водія автомобілю марки Audi Q7.

фейсбук, скріншот

фейсбук, скріншот

Колона велосипедистів, що налічувала 40 осіб, під прикриттям мікроавтобуса рухалася у бік Києва по Обухівському шосе.

Біля ТЦ Мануфактура колону обігнав автомобіль Audi, підрізавши при цьому кількох велосипедистів на початку колони.
Автор посту зазначив, що подібна агресивна поведінка власник автомобілю проявляв і раніше.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Учасники колони наздогнали автомобіль на світлофорі, що знаходився в 500 метрах від місця пригоди. Викликавши поліцію, спортсмени заблокували водієві Audi шлях і спробували обговорити з ним ситуацію.

Але, як тільки загорілося зелене світло світлофору, атомобіль рушив з місця і збив велосипедистів, що блокували дорогу. Після цього водій зник з місця ДТП.
На щастя, велосипедисти залишилися живі і відбулися не дуже серъезными травмами. Хоча їм і довелося викликати швидку, що б перебинтувати удари і зробити рентген кінцівок.
Після приїзду поліції, було оформлене ДТП, зняті побої.

фото з місця ДТП, скріншоти

фото з місця ДТП, скріншоти

фото з місця ДТП, скріншоти

Очевидці стверджують, що водій автомобіля був дуже схожий на В'ячеслава Москалевського, а автомобіль марки Audi Q7 виявився зареєстрований на корпорацію Roshen.

номерні знаки і марка автомобіля, що брав участь у ДТП, скріншоти

Відзначимо, що в коментарях під публікацією на фейсбуці В'ячеслав Москалевський визнав, що це був він. Також виявилося, що автомобіль зареєстрований на пана Москалевського.

Деталі судового рішення поки не відомі.

Нагадаємо, що у Києві відбулося дике ДТП водій Daewoo збив хлопчика, який вискочив на дорогу на велосипеді.

Як повідомляв Знай.uа , Toyota Supra Mk4 "припаркувалася" прямо на Honda, фото з місця ДТП