У Києві поруч з міжнародним аеропортом Жуляни сталася пожежа, загорілися склади.

Про це повідомляє тееграм-канал Київ Зараз.

Так, стало відомо, що в Києві в середу, 15 липня на Малогвардійській почалася пожежа. Відомо, що тут загорілися піддони і сміття. Вітром вогонь швидко перекинувся на склади. Дим оповив прилеглу територію.

Скріншоти


На місце події оперативно прибив наряд рятувальників ДСНС. Прибулі на місце НП пожежники встановили, що вогонь поширився на площі 300 кв м. Рятувальники оперативно приступили до ліквідації пожежі.

На щастя, внаслідок цієї пожежі ніхто не постраждав, лише пошкоджено майно на площі 300 кв м загасили. Причину пожежі незабаром будуть встановлювати фахівці.

Скріншоти

Нещодавно біля аеропорту "Київ" спалахнула масштабна пожежа. Так, у Києві розгорівся чергова пожежа на Повітрофлотському проспекті.

Займання сталося в районі, де розташовані гаражі. Також інформацію про затримку руху електротранспорту підтвердили в Київпастранс. За даними комунального підприємства затримується рух тролейбусів №9 та №22 по проспекту Повітрофлотському в обох напрямках. Замість цього призначені маршрути будуть ходити по вулиці Ернста до Депо №3.

Як наголошується в повідомленні недалеко від місця спалаху знаходиться аеропорт «Київ» імені Ігоря Сікорського. Через пожежу на проспекті перекрили рух ускладнено рух громадського транспорту.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, стало відомо про те, що в Києві був оббитий ще один температурний рекорд.

Також Знай.ua писав, що в Київській області розшукують шістнадцятирічного підлітка. Хлопець вийшов з дому і досі не повернувся.

Як повідомляв портал Знай.ua стало відомо, що в понеділок, 6 липня п'яний мийник викрав дорогий автомобіль і розбив його.

Також « Знай.ua писав, що Вогненний апокаліпсис — вибух бензовозу забрав життя дев'яти осіб, країна охоплена жахом. Рятувальники ликвидирують наслідки НП.