У Києві 13 липня 2020 року, на бульварі Дружби народів 32а під асфальт провалився сміттєвоз. Через пустоти, що утворилися під дорожнім покриттям, праве заднє колесо важкої спецтехніки просто проломило асфальт і провалилося.

Після декількох спроб, сміттєвоз так і не зміг самостійно вибратися з цього «капкану», як повідомляє в Instagram проект dtp.kiev.ua.

сміттєвоз, скріншот
сміттєвоз, скріншот
ДТП, скріншот скриншот, ютуб

Зазначається, що інцидент стався в проїзді між кварталами, територія якого не числиться на балансі корпорації «Київавтодор».

Щоб оцінити ступінь пошкодження і встановити причини руйнування дорожнього полотна, на місце події виїхали представники Печерського дорожньо-експлуатаційного управління.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Нагадаємо, смертельне ДТП під Києвом, у результаті якого загинула родина - двоє дорослих і двоє дітей, є прикладом "халатності та безвідповідальності деяких водіїв".

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві на руках медиків помер 10-річний янголятко - під колесами п'яного вбивці загинула вся родина

Також «Знай.ua» писав, що Під Києвом п'яний вбивця на Mercedes відправив в морг молоду родину - Україну жахнула кривава аварія