У Києві активісти розігнали «циганський табір», який оселився біля станції метро «Героїв Дніпра». Відповідне відео стріму з місця подій опублікували в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Автор відео пояснює, що група громадян ромської національності влаштувалася біля дороги, і не бажає нікуди йти.

«Їх тут осіб 40, з машинами. Кажуть, що біженці з Луганської області, але не можуть навіть назвати населений пункт, де раніше жили. Стверджують, що живуть у Києві вже шість років, і що влада їм обіцяли побудувати будинки, але так і не побудували», - зазначає автор стріму. Циганки, яких знімають на камеру, проклинають автора, а також пропонують поворожити.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 9 juli 2020

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

зрештою циган, серед яких, в основному, жінки і діти, посадили в автобус і відвезли з місця подій.

«Так вони розбили табір між кінцевої тролейбуса №24 і пляжем Африка!», - відзначають в коментарях кияни.

«Давайте допоможемо їх завантажити, можна навіть в камаз», «Кожен день бачу, як їх по районах на машинах розвозять», «У минулому році їх Прирічній вже вивозили, тепер з Героїв Дніпра», «Табір іде в небо», «А якщо вони з Луганська, то чому київські номери?», - додають коментатори.

Нагадаємо, що розшукують неповнолітню дівчинку, яка пішла з дому, і так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.uа у київському метрополітені чоловік порізав себе ножем.

Також Знай.uа писав, що активісти «Муніципальної Варти Києва» затримали і передали поліції цілу юрбу циган, які промишляли пограбуваннями та крадіжками на Майдані Незалежності.