У Києві протестуючі проти нечесних забудовників люди пішли на крайні заходи – вони перекрили міст Метро. Про це розповіли в співтоваристві dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook.
Наголошується, що ошукані вкладники вимагають, щоб їм добудували житловий комплекс, в який вони вклали свої кошти.

Трохи пізніше до мосту приїхав автобус з поліцейськими, правоохоронці взялися за розгін протестувальників.

#Киеве мост метро. Люди перекрыли дорогу. Движение затруднено. Пробка от метро Черниговская. Заранее планируйте свой маршрут #Киеве мост метро. Люди перекрыли дорогу. Движение затруднено. Пробка от метро Черниговская. Заранее планируйте свой маршрут

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Dinsdag 7 juli 2020

Фото: Perepichka News
Фото: Perepichka News

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

«Але крайніми, як завжди, виявилися автомобілісти, які стоять у пробці аж від "Чернігівської". На вогник заскочили поліцаї, мітингувальників розганяють. Ось вже дійсно, міст імені Авакова», - відзначають в телеграм-каналі Perepichka News.

Через нетривалий час рух автомобілів по мосту Метро відновили. Натовп протестувальників киян поліція стримує на тротуарі і не дозволяє знову перекрити рух транспорту.

«Причому тут прості водії, тут і так через ремонти рух, м'яко кажучи, утруднений, так і вони ще вирішили перекрити дорогу», «На жаль, у нашій країні, щоб привернути увагу громадськості і влади, люди змушені йти на радикальні заходи!», - коментують ситуацію городяни.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що поліція провела розгін шахтарів під Офісом президента.

Знай писав, що під Офісом президента і кабміном пройшли мітинги за відставку Шкарлета.

Нещодавно Знай передавав, що жителі Києва підтримали українську мову.