Стало відомо про те, що сьогодні, 30 червня, під Офісом президента України, а також Кабінетом міністрів пройшов масовий мітинг.

Таким чином, повідомляється, що причиною мітингу стало призначення Сергія Шкарлета виконуючим обов'язки Міністерства освіти. Про це повідомив журналіст KV з місця подій.

Призначення Шкарлета - ганьба для української освіти

Geplaatst door Roman Lozynskyi op Dinsdag 30 juni 2020

Сьогодні, 30 червня, біля будівлі Кабінету міністрів України, а потім біля Офісу президента в Києві кілька сотень людей протестували проти призначення Сергія Шкарлета міністром освіти.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Люди зібралися поблизу двох будівель, щоб висловити своє невдоволення стосовно нових призначень у владі. Активісти вимагають відставки Сергія Шкарлета.

На акцію прийшла величезна кількість людей, кілька сотень. Протестувальники тримали в руках плакати з різними фразами «Шкарлета до чорта» «Чорта у відставку», «Валізу. Вокзал. Шкарлет».

Через деякий час акція перемістилася під Офіс президента, де учасники протесту запалили фаєри. До протестувальників вийшов співробітник Офісу президента, щоб прийняти від них звернення до президента України Володимиру Зеленському.

Співробітники правоохоронних органів стягнули до місця протесту значні сили.

Після того, як там акція закінчилася, активісти вирішили трохи переміститися до Верховної Ради, але, пізніше вони відмовилися від цієї ідеї.

Нагадаємо, що Сергій Шкарлет був призначений Кабінетом міністрів України. Раніше він був ректором Чернігівського державного технологічного університету.

Нагадаємо, раніше Реформа Супрун може перетворити українців на сліпих і бездітних - у Києві протестують медики

Як повідомляє портал Знай.іа Хворий на рак син Віктора Павліка попрощався з близькими, серце на шматки - "Більше немає сенсу"

Знай.іа писав, що У Харкові з чорнобильської лікарні масово тікають медики бояться лікувати заражених китайським вірусом