Мер Києва Віталій Кличко похвалився підрослим молодшим сином Максимом – хлопчина у свої 15 років вже перевершив зростом дядька, Володимира Кличка – виріс до 205 сантиметрів. Відповідний фотознімок мер опублікував на своїй особистій сторінці у соцмережі Facebook.

«Мій наймолодший син вже обігнав мого молодшого брата! Поки що - зростом», - зазначив Віталій Кличко. При цьому сам столичний градоначальник та колишній боксер має зріст у 201 сантиметр, а його брат – у 198 сантиметрів.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

«Як швидко вони ростуть!», «Яке щастя, коли сім'я разом, брати і племінники спілкуються, знаходять час, молодці!», «Супер, гарна " порода"!», «Дай Боже всіх родинних щедрот! Надіюсь, він хоч українською розмовляє, від старшого сина і навчається в українській школі», «Сподіваюся, колись обидва згадають, що вони українці, та вивчать українську, як ви», - коментують миле фото кияни.

«Вишліть його до мене на кілька днів - вишні обривати», «Оце так дитинча виросло! Для баскетболу - золотий кадр!», «Ого! Черговий Кличко-богатир!», «А тато ще без табуретки по лобі лускає?», - жартують українці.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що Кличко закликав працівників торгівлі та громадського харчування пройти тест на коронавірус.

Як повідомляв портал Знай.uа Кличко заборонив киянам нічні "весілля".

Також Знай.uа писав, що Кличко підкинув грошенят чиновниці з "маленькою зарплатою.