Київської поліцією були затримані два громадянина РФ, що планували скоєння тяжких злочинів. Про це повідомляє Київ Оперативний.

Скриншот, Киев Оперативный

Скриншот, Киев Оперативный

Завадили їх злочинним намірам оперативники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції: в результаті спецоперації обох затримали. На даний момент вирішується питання про їх примусову депортації.
Оперативниками управління стратегічних досліджень в місті Києві була отримана інформація про те, що в столицю прибули громадяни Російської Федерації, які планують серію тяжких злочинів. Виходячи з отриманих даних, зловмисники були членами збройних формувань, які працювали на російські спецслужби і брали участь у військових конфліктах на території різних країн. За це навіть були нагороджені державними нагородами.
Оперативники вирахували автомобіль, на якому пересувалися чоловіки, і ймовірне місце їх знаходження.
7 липня в результаті проведення поліцейської спецоперації правопорушників затримали в Шевченківському районі столиці.
Зараз готуються матеріали для їх примусової депортації за межі України.
Нагадаємо, київським комунальникам довелося лізти в нечистоти для того, щоб звільнити колектор від сміття.
Також Знай.uа писав про те, що водій трамвая комунального підприємства Київпастранс розповів, що діється на підприємстві в розпал карантину і видав всю правду, яка не сподобалася керівництву.
Як повідомляв Знай.uа в Київі чоловік підстеріг біля магазину колишнього начальника і з помсти вистрілив йому в праве око і пах. Підозрюваного затримали.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще