На Південній Борщагівці з'явився малюнок, намальований відомим київським художником Віталієм Гидеваном. Новий мурал у вигляді яскравого слоненя, який запускає з хобота невеликий фонтан з квітів, оселився в арці житлового будинку по проспекту академіка Корольова, 4.

скріншот, ютуб

"Ініціатива створення малюнка виходила від глави місцевого ОСББ та мешканців будинку. Мені надали можливість самому створити ескіз рисунка. Запропонована ідея сподобалася людям, і я приступив до роботи. Слоненя намалював за день. Я продовжую експериментувати. На цей раз поєднав сучасну стилістику з орнаментами Самчиковской розпису. Слоненя вийшов яскравим – з фруктовими та водними відтінками. Сама арка будинку стала дуже виразною. Сподіваюся, мій малюнок додасть місцевим жителям хоч трохи позитиву", – розповів Віталій Гидеван.

Художник Віталій Гидеван раніше зобразив дівчинку на будівлі школи №80 на бульварі Дружби народів, яка їде на канікули до бабусі. Художник так намалював рюкзак з книжками, в який дівчинка поклала букет польових квітів. Ще художник перетворив покинутий склад на Софіївській Борщагівці в картинну галерею. В районі вулиці Зеленої, він прикрасив стіни покинутого будинку яскравими малюнками тварин.

Нагадаємо, стало відомо про те, що в київському метрополітені запустили роботу мобільного зв'язку стандарту 4G.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що в Київі неадекватний водій за кермом автомобіля марки Toyota Land Cruiser влаштував заїзд по пішохідному переходу, проте його спробували зупинити гуляють неподалік діти.

Як повідомляв портал Знай.uа зкульптура Медузи на станції метро «Дніпро» простояла близько доби і розбилася.