Після витоку газу, в одній з київських квартир сталася пожежа.

Про це повідомив прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Пожежа виникла 7 липня в Дніпровському районі. Рятувальники отримали повідомлення про загорання на вулиці Райдужна, 69, 10:53. Співробітники ДСНС, що відреагували на виклик, з'ясували, що полум'я охопило квартиру на першому поверсі в результаті витоку газу.

Зазначалося, що до приїзду рятувальників не спостерігалося жодних ознак горіння. В результаті оперативної роботи, співробітники Держнс успішно евакуювали з дев'ятиповерхової будівлі вісім осіб. Також був виявлений власник квартири, який отримав опік руки.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Пожежу вдалося загасити, а чоловіка передали працівникам "швидкої". Для усунення вогню було задіяно 12 чоловік особового складу ДСНС і три одиниці спец-техніки.

Нагадаємо, стало відомо про те, що в Києві був побитий ще один температурний рекорд.

Також Знай.uа писав, що в Київській області розшукують шістнадцятирічного підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа стало відомо, що в понеділок, 6 липня п'яний співробітник автомийки викрав дорогий автомобіль і розбив його.