У Києві знову зловили на гарячому групу іноземців, які безцеремонно грабували перехожих. Відповідним відеозаписом поділилася Facebook-спільнота "Київ Оперативний".

Повідомляється, що інцидент стався в центрі Києва на вулиці Хрещатик у неділю, 5 липня, близько 17 години. Водій і пасажир автомобіля помітили, як на пішохідному переході група дівчат східної національності примостилися за двома пенсіонерами і намагалися їх пограбувати.

В Києві група іноземців спробувала пограбувати пенсіонерів / скріншот з відео

На щастя, очевидці не розгубилися, вискочили з машини і попередили крадіжку. Перелякані пенсіонери воліли швидше зникнути з місця події, а ось зловмисників вдалося затримати і влаштувати їм очну ставку.

Кияни вже не раз стикаються з такими персонами, які нахабно обчищають людей посеред вулиці. На жаль, поліція з ними нічого не робить, а просто відпускає на свободу, повідомляючи, що відсутній склад злочину. Очевидці зняли іноземців на відео. Перед камерою зловмисниці пообіцяли, що поїдуть з міста додому на Закарпаття.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Коли перехожі їх опитували з'ясувалося, що їх вже не менше 2 разів ловила поліція на гарячому, однак їх все одно відпускали на свободу. Коментатори зазначили, що навряд чи "гості" залишать столицю, а просто перемістяться в інше місце.

Вчергове зловили на «гарячому» тих, яких не садять У самому центрі Києва на наших очах група крадіїв намагалася здійснити свою чергову крадіжку. Просто посеред наземного переходу підійшли до пенсіонерів, стали позаду і намагалися викрасти їх речі. На щастя, встигли їм завадити. Перелякані пенсіонери пішли, а ці пообіцяли покинути столицю. Повіримо їм? #всеодноїхнесадять

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 5 juli 2020

Нагадаємо, що у Києві на ПБК хлопець помер прямо під час нічної вечірки.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Києві господар-неадекват пса нацькував на перехожих.

Також Знай.иа писав, що у Києві чоловік випустив 8 куль у людини.