У телеграм-каналі "Київ Оперативний" з'явилося повідомлення від киянки, яка розповіла про лютий напад грабіжників на її матір. Інцидент стався 30 грудня близько опівночі на пішохідному мосту в Дніпровському районі, між парком Перемоги та вулицею Челябінська. Там двоє зловмисників напали на жінку і відібрали у неї сумку.

"Було вчинено напад на мою маму. Два нелюди підбігли зі спини, штовхнули на землю, бризнули газовим балоном в обличчя, вихопили сумку і втекли в бік парку Перемоги", - розповіла дочка потерпілої. Вона просить небайдужих киян, які живуть в названому районі, допомогти у пошуках вкраденої сумки. "Знайшовши сумку або банківські картки, на Бороденко Олену Павлівну, зверныться в КО або за номером 073-073-32-16. Спасибі".

Нагадаємо, у Києві п'яний чоловік накинувся на тещу і впоров копу по обличчю.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що киянин почав святкувати Новий рік і вдерся в аптеку "на автопілоті".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також портал "Знай.иа" писав, що стара спритниця обікрала дитини прямо у відділі іграшок