У Києві на багатостраждальному мосту Патона знову прорвало теплотрасу. Відповідний відеоролик опублікував "Київ Оперативний" у Facebook.

Повідомляється, що урбаністичний водоспад з'явився в центрі столиці в неділю, 5 липня. На мосту Патона прорвало теплотрасу, в слідстві чого тонни води почали падати в Дніпро. Очевидці події відразу викликали на місце події працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як з'ясувалося пізніше, прорив теплотраси стався із-за нових випробувань Київтеплоенерго, за допомогою яких вони шукали вразливі місця в трубопроводі.

Щось ремонтували-ремонтували той міст Патона, а знову вода ллється наче з душу

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 5 juli 2020

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Що цікаво, це вже другий прорив теплотраси за останні два тижні. Раніше, 25 червня, сталася аналогічна ситуація, однак причина була в дещо іншому. У Київтеплоенерго повідомили, що пошкодження теплотраси було викликано гідравлічними випробуваннями тепломереж.

Варто нагадати, що в березні поточного року на цьому мосту стався прорив теплотраси. Аварія спровокувала витікання тонн гарячої води у Дніпро. Внаслідок цього близько 200 житлових будинків мікрорайонів Березняки та Русанівка залишилися без опалення і гарячої води в холодну пору.

Нагадаємо, що київські комунальники провалилися в яму біля люка.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві "замироточил" міст Патона, але комунальники Кличко вмили руки.

Також Знай.иа писав, що на Тернопільщині на робочих заводу обрушилися тонни цукру - покалічених людей рятують у реанімації.