У четвер, другого липня, стало відомо про те, що співробітники поліції в Києві отримали дзвінок про спробу самогубства.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент на мосту Патона в Києві. Лейтенанти поліції Євген Олександр Атрощенко та Логін прибули на місце, щоб надати допомогу. Про це пише спільнота «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

На фото лейтенанти поліції – Євгеній Атрощенко та Олександр Логін. Сьогодні, близько 2-ї години, вони отримали виклик...

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 2 juli 2020

За поручнем аварійного спуску був виявлений чоловік, який намагався звести рахунки з життям. Під час бесіди, співробітникам правоохоронних органів вдалося знайти спільну мову з потенційним самогубцем, і заспокоїти його.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після цього, Олександр і Євген викрали громадянина в безпечне місце. Крім відчайдушного виду, у чоловіка були сильні порізи на руках, тому, інспектори викликали на місце «швидку» допомога.

Під час відвертої розмови з патрульними, двадцятирічний чоловік розповів, що він є студентом, і пішов на такий відчайдушний крок з-за того, що у нього є проблеми з навчанням і фінансами.

Лейтенанта поліції передали чоловіка медичним працівникам, які відвезли його в лікарню. Поки що невідомо, в якому стані зараз знаходиться хлопець.

Нагадаємо, раніше депутат Миколаївської облради заявив про самогубство дружини з пістолета.

Як повідомляв Знай. ua у Львові поліцейські врятували закривавленого 23-річного водія.

Також Знай. іа писав, що львів'янин кинувся під поїзд, але не врахував головного.