Неподалік від Києва водій легкового автомобіля збив лося. Про подробиці події розповів фотограф і учасник ДТП Дмитро Олійник на своїй сторінці в Facebook.

За словами Дмитра, інцидент стався в суботу, 4 липня. Він їхав на Київське море, щоб допомогти приятелеві провести захід. Але раптом на дорогу вискочив лось, який потрапив під колеса його автомобіля.

Під Києвом чоловік збив лося / фото: Дмитро Олійник в Facebook

"Наша зустріч була випадковою. Їдемо-їдемо собі, і тут щось вибігає, повертає до нас голову. І ми бачимо. В ступорі. Лось", - описав подію Олійник.

На опублікованих ним фото видно, що тварина розбила лобове скло машини, а в уламках навіть застрягла її шерсть. Фотограф розповів, що він намагався допомогти тварині, однак та швидко втікла, що водій навіть не встиг вийти з машини. На щастя, з лосем все гаразд, ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Під Києвом чоловік збив лося / фото: Дмитро Олійник в Facebook

Увечері того ж дня, коли Дмитро вже перебував у свого під'їзду, він до іншого зустрів їжачка, який пробіг прямо біля його ніг. Фотографію маленького хижака фотограф опублікував у коментарях до посту про лося.

Під Києвом чоловік збив лося / фото: Дмитро Олійник в Facebook

Нагадаємо, що у Києві поліція припаркувалася на власній розмітці для "любителів штрафів".

Як повідомляв портал Знай.иа, в Мін'юсті придумали, як використовувати Лук'янівське СІЗО.

Також Знай.иа писав, що у Київському метро з'явився 4G.