У Боярці Київської області під колеса автомобіля потрапила невелика козуля. Жінка, яка перебувала за кермом, відразу ж викликала на місце аварії правоохоронців. Про це розповіли в ГУ Національної поліції регіону.

За словами жінки, тварина різко вискочила на проїжджу частину, і вона не встигла вчасно загальмувати. Автомобіль отримав незначні пошкодження. На місце події викликали лікаря-ветеринара, який діагностував у постраждалої козулі перелом ноги.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Тварині надали першу медичну допомогу, - крім поранення, козуля отримала невеликий переляк.

На щастя, ніхто з людей у цій дорожньо-транспортом пригоді не постраждав, а поранена косуля пройде курс реабілітації і повернеться у природне середовище проживання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Ого, я колись в дитинстві чула, що в наших лісах вони водяться, але це було ой як давно. Яка гарненька! Сподіваюся, з нею все в порядку», - пишуть в коментарях українці.

Нагадаємо, збив на смерть і знищив будинок: під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відправив у лікарню 11 осіб: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу.

Портал "Знай.uа" писав, що відомий піаніст влаштував смертельне ДТП і навіть не вибачився: поліція закрила на все очі.