У Києві сталася курйозна бійка, яка привернула увагу городян своєю абсурдністю. Відео бійки на проспекті Перемоги, 3, опублікували в співтоваристві «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляють очевидці, причиною бійки між молодими людьми стала жінка. Вони схопили палиці і влаштували справжню битву в стилі мушкетерів.

«Зі слів очевидців, молоді люди не поділили даму і почали битися на палицях. Незрозуміло тільки, чому вони були втрьох», - пишуть у співтоваристві.

Со слов очевидцев, молодые люди не поделили даму и начали драться, на палках. Непонятно только почему они были втроём. Киев, проспект Победы, 3

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 12 maart 2020

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коментатори неабияк повеселилися, обговорюючи ситуацію, що склалася.

«Де пані? Фото в студію!», «Дивіться уважно, вона в смітнику ховається», «Господи, як же це романтично!», - пишуть кияни.

«Той момент, коли дитячі поєдинки з кропивою стали в нагоді у дорослому житті», «Мушкетери. До....уя років потому», «Мушкетери, шпаги, дама... Весна, як романтично», «Не можу розібрати, хто з них дама?», «Як два пацана коханого ділили...», - додають інші.

«Треба заборонити після 23:00 продавати палиці», «Джедаї з "Зоряних воєн"», «У світі тварин», - сміються коментатори.

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстке ДТП і вдавала пішохода.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пропустив швидку допомогу на виклик, кадри ПП.

Також Знай.uа писав, у Києві банда в масках підпалила Range Rover, не помітивши камер - злочинців видала відео.