Кличко заявив, що в Києві посилюється режим карантину

У Києві з 1 липня прийняли рішення про посилення карантинних заходів. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За його словами, посилення карантину стало вимушеним заходом, оскільки у столиці зростає кількість випадків зараження смертельно небезпечним коронавірусом.

Зокрема, обмеження будуть стосуватися роботи громадських закладів, таких як кафе і ресторанів, а також нічних клубів, дискотек і кінотеатрів. Їм дозволять працювати лише до 22:00.

Крім того, тільки до 22:00 дозволено проводити різні масові заходи культурного, розважального, спортивного, рекламного характеру.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скрін, Віталій Кличко в соціальній мережі Facebook

Разом з тим, у коментарях до повідомлення багато коментатори висловлюють подив з приводу того, яким чином подібні заходи повинні убезпечити городян від ризику зараження коронавірусом.

Нагадаємо, Знай писав, що в київському метро зафіксовані порушення карантину.

Також Знай передавав, що у Києві змінили правила отримання пільг за проїзд у транспорті.

Нещодавно Знай повідомляв, що в київському метро жінка закликала зняти маски.