Стало відомо про те, що хрещений батько побив шестирічної дитини до напівсмерті.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в Деснянському району міста Києва. Шестирічного дитини побили, а мати і компанія її друзів заявили лікарям, що він сам випадково випав з вікна третього поверху.

Пізніше, співробітниками правоохоронних органів було з'ясовано, що це сталося не так, і був затриманий хрещений батько маленького Владика. Чоловік кинув рідну дитину і був раніше судимий, а сусіди вважають, що трагедії можна було запобігти. Про це повідомляє інформаційний портал «Оглядач».

В Києві хресний побив маленького дитини, фото: Обозреватель

Швидка допомога приїхала на місце інциденту близько години ночі у четвер, 25 червня. Мати сказала, що дитина випала з вікна, але, при цьому, хлопчик перебував у квартирі. Шестирічний Владик отримав важкі травми і в стані коми був доставлений в лікарню "Охматдит".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В Києві хресний побив маленького дитини, фото: Обозреватель

Співробітники правоохоронних органів, які приїхали до квартири, побачили, що все приміщення було залито кров'ю. Вона була абсолютно скрізь, від стін до дивана. У самій квартирі – мати дитини, п'яні чоловіки і переляканий дев'ятирічний брат Владика.

Потім, після низки слідчих дій, стало відомо, що родичі спеціально ввели медиків в оману, щоб приховати сліди преступения.

Що послужило причиною жорстокого побиття – точно невідомо, проте, за словами свідків, хрещеному "щось не сподобалося".

Зараз за життя дитини борються лікарі, а підозрюваний затриманий. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Сусіди розповіли, що ця квартира вже давно перетворилася на кубло, і там щодня відбувалися п'янки. За їх словами, діти були недоглянуті і недосмотренные, недоїдали.

Трагедію можна було б запобігти, так як соціальні служби часто приходили під двері, але, мати просто не відкривала.

Нагадаємо, раніше під Харковом п'яний маніяк розстріляв компанію з дітьми

Як повідомляв портал "Знай.иа", в Дніпрі полковник пустив кулю в лоб, поки дружина гуляла з дитиною в парку

Також, "Знай.иа" писав, що Львів'янин розстріляв сина і пустив собі кулю в лоб