У Києві 41-річний чоловік жорстоко побив чотирирічну дитину та її маму. За цей злочин суд відправив зловмисника під цілодобовий домашній арешт. Про це повідомляє Прокуратура Києва.

Зазначається, що прокуратура має намір оскаржувати рішення суду в апеляційній інстанції.

Як повідомляється, інцидент стався 2 квітня: чоловік посварився зі своєю співмешканкою та побив ногами її чотирирічну дочку. Дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Чоловіка затримали, йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Ця стаття передбачає покарання у виді тюремного ув’язнення на термін від п’яти до восьми років.

Прокурор у цій справі вимагав арешту зловмисника, однак суд обрав для нього цілодобовий домашній арешт.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Таке рішення суду, на думку прокуратури, ставить під загрозу свідка - матір постраждалої дитини, а також не відповідає ступеню тяжкості вчиненого злочину.

«Потрібно, щоб судді відчували те ж саме, що постраждалі, тоді буде більш справедливо, тобто перед судом суддю і його сім'ю побити, або якщо судити ґвалтівників, тоді суддю ґвалтувати, і всі винні повністю понесуть свої термін», - пишуть кияни у коментарях.

Нагадаємо, раніше Кілер в шафі? Підозрюваний у розправі львів'янин повторив пікантний "трюк" спійманих на зраді коханців.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Львовом наркомани заманили в ліс і по-звірячому вбили пару підлітків, - "забили битами і підпалили".

Також Знай.uа писав, що Під Харковом озвірілий Отелло спотворив обличчя красуні-коханої, поставивши хрест на молодому житті.