У місті Васильків, що на Київщині, п'яний батько побив свою семимісячну доньку.А все із-за того, що вона плакала і цим заважала йому спати.

Поліцію і лікарів на місце інциденту викликала матір маленької дівчинки. Жінці вдалося вирвати дитину з рук батька-зловмисника і вибігти з нею з дому на вулицю, а тільки потім вона змогла викликати швидку. Дитина в результаті побоїв отримав гематому та струс головного мозку.

Співробітникам поліції недбайливий батько розповів, що дівчинка постійно плакала і заважала йому заснути. Тому він не придумав нічого кращого ніж вдарити дитину, щоб та нарешті замовкла. 41-річного батька затримали і оголосили про підозру у статті 15 год. 3 Кримінального Кодексу України. Чоловікові загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, раніше Чиї дітки? У Києві банда малоліток нападає на перехожих, - "побили і обплювали дідуся"

Як повідомляє портал «Знай.ua» 102-річний пенсіонер побив чоловіка і захистив свою 97-річну "королеву"

Також «Знай.ua» писав, що У Києві неадекват накинувся на хлопця і дівчину біля готелю, - дикі кадри потрапили в мережу