У Києві сталася страшна НП, на Позняках поруч з будинком, де стався вибух, загорілася багатоповерхівка.

Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в місті Києві на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, стало відомо, що в Києві на вулиці Соломії Крушельницької, 3-а сталася пожежа у багатоповерхівці. Відомо, що цей будинок розташований по сусідству з будинком, де раніше стався вибух.

Пожежні, фото Facebook


На місце події оперативно виїхала бригада рятувальників ДСНС. Прибулі на місце НП пожежники встановили, що осередок займання розташований на 12-му поверсі шістнадцятиповерхового будинку. Рятувальники оперативно ліквідували загоряння.

До щастя, в результаті події ніхто не постраждав. Прибулі на місце НП медики, тільки дали заспокійливе мешканці квартири, яка горить.

На даний момент причини спалаху невідомі, це незабаром будуть встановлювати фахівці.

Столичні рятувальники ліквідували пожежу на балконі 28 червня о 16:12 до оперативно-координаційного центру Головного...

Geplaatst door Головне управління ДСНС України у м.Києві op Zondag 28 juni 2020

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Очевидці вибуху на київських Позняках розкрили моторошні подробиці, волосся дибки - "Є хто живий? У відповідь - мертва тиша"

Як повідомляє портал Знай.ua , На київських Позняках з-під завалів витягли тіло чоловіка - п'ята жертва, Україна в жалобі