У мережі розповіли про сім'ю з Києва, яка постраждала в результаті вибуху будинку на Позняках. Дівчинка залишилася фактично без найрідніших людей.

Таким чином, повідомляється, що мова йде про Настю Недашківською. У вересні минулого року їй виповнилося 18 років. Дівчинка дуже талановита. 4 роки займається пілоном і підробляє тренером, навчається в НУХТЕ на першому курсі.

Кияни збирають допомогу для постраждалої дівчинки, фото: скріншот

Коли стався цей жахливий вибух вся її родина була в квартирі (вони жили на 6 поверсі, 220 кв). Настя встигла вибігти з ванної абсолютно без одягу і будь-яких особистих речей, у неї багато подряпин, рана на грудях, особливо серйозних травм немає.

Кияни збирають допомогу для постраждалої дівчинки, фото: скріншот

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

За станом на 22 червня, відомо, що вона втратила матір і старшого брата. Також, пізніше з'явилася інформація, що батько теж загинув. В одну мить дівчинка залишилася без сім'ї.

Кияни збирають допомогу для постраждалої дівчинки, фото: скріншот

Вдалося врятувати папугу, а от кішку знайти не змогли. На даний момент дівчинці потрібна матеріальна допомога, так як їй треба буде починати життя заново, з чистого аркуша. Тому, небайдужі кияни та створили Telegram-канал, в якому розташовується вся інформація щодо Насті, а також номер карти, за яким можна надати допомогу.

Кияни збирають допомогу для постраждалої дівчинки, фото: скріншот

Друзі, родичі, однокласники, шкільні друзі вже почали допомагати Насті, але їй необхідно більше коштів і допомоги від людей.

Пізніше, активісти обіцяють створити фонд, щоб допомагати дівчинці на постійній основі.

Ось посилання на сторінку Насті в одній із соціальних мереж, однак, писати дівчинці про трагедії не варто, так як їй і без цього важко. Ця ситуація показала, що кияни не залишать в біді людину, у якої сталося непоправне горе.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві в житловому будинку під час вибуху газу загинули три людини.

Також Знай повідомляв, що постраждали від вибуху газу у Києві переселять в інтернат.

Нещодавно Знай передавав, що в києві вирішили знести будинок, постраждалий від вибуху газу.