Стало відомо про те, що на Позняках з-під завалів дістали тіло п'ятої жертви.

Таким чином, повідомляється, що рятувальникам в ніч з понеділка на вівторок вдалося виявити тіло ще однієї людини. Ним виявився сорокачотирирічний чоловік.

Про в повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Все, з початку проведення робіт, з неділі, 21 червня, було виявлено тіла п'яти осіб. Загинуло дві жінки і троє чоловіків.

Видео момента взрыва в Киеве на Позняках Напомним: На Позняках в Киеве произошел взрыв в многоэтажке, есть погибшие. По информации #ГСЧС, взрыв произошел около 10 утра в девятиэтажном доме по проспекте Григоренко, 41. Предварительная причина - взрыв газовоздушной смеси. "В Дарницком районе по пр. Григоренко, 41 в девятиэтажном жилом доме произошел взрыв предварительно газовоздушной смеси с последующим разрушением межэтажных перекрытий 4, 5, 6, 7 этажей ", - говорится в сообщении ведомства. На месте происшествия работают 46 спасателей и девять единиц техники.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Geplaatst door dtp.kiev.ua op Maandag 22 juni 2020

На даний момент на місці продовжують працювати рятувальники , а саме, 42 одиниці техніки, а також 211 осіб.

Поки що ще невідомо, скільки людей може бути під завалами, а також коли вдасться все це розібрати, але, влада обіцяє найближчим часом.

Раніше місцеві жителі повідомляли, що в будинку з початку тижня смерділо газом, але, приїхавши на місце фахівці, повідомили, що все добре. Ймовірно, це і стало причиною вибуху.

Постраждало відразу чотири поверхи, з 4 по 8. Мер Києва, Віталій Кличко заявив, що є ймовірність того, що після вибуху будинок доведеться швидше за все знести, так як є невелика вірогідність того, що він обвалиться.

Стався цей інцидент вранці, 21 червня.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві в житловому будинку під час вибуху газу загинули три людини.

Також Знай повідомляв, що постраждали від вибуху газу у Києві переселять в інтернат.

Нещодавно Знай передавав, що в києві вирішили знести будинок, постраждалий від вибуху газу.