У Києві ввечері на Центральному залізничному вокзалі загорілася людина. Очевидці встигли зняти відео події і трохи розповісти подробиці. Відповідний ролик опублікувало видання ТСН.

Київський залізничний вокзал-скріншот з відео

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 26 червня, на Центральному залізничному вокзалі в Києві. Пасажири одного з поїздів помітили, що близько 22:10 біля п'ятої платформи щось сильно загорілося. Як з'ясувалося пізніше, це був чоловік.

Очевидці події не повідомляють про стан здоров'я потерпілого, а також не припускають, що могло послужити причиною цього вчинку. Деякі заявили, що палаючий чоловік міг бути "зачепером" – люди, які катаються на громадському транспорті не всередині, а зовні.

У Києві на Центральному ж/д вокзалі загорівся чоловік / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Якщо дотримуватися цієї версії, то чоловік вирішив покататися на даху електрички, проте його спроба не увінчалася успіхом – удар струму спровокував загоряння одягу. Коли його помітили, очевидці намагались якнайшвидше загасити потерпілого.

Відео ви можете подивитися за посиланням.

Нагадаємо, що у Києві під час пожежі у торговому павільйоні згоріла жінка.

Як повідомляв портал Знай.иа у Миколаєві киянин спеціально "замінував" супермаркет.

Також Знай.иа писав, що на Троєщині виявили п'ять хворих коронавірусом.